Redaktionelt forord: 1968 - et jubilæum - Kærgård, Niels (Samfundsøkonomen, 2018)
Jubilæer og mærkedage kan tage mange forskellige former; nogle bliver forbigået i stilhed, ja helst glemt, andre bliver fejret med pomp og pragt. Det så man tydeligt i 2017, hvor vi havde tre store jubilæer, 100-året for Danmarks salg af De Vestindiske Øer, 100-året for den Russiske Revolution og 500-året for Martin Luthers teser og Reformationens start.