Unge i risiko for udvikling af misbrug af rusmidler og social marginalisering - Pedersen, Mads Uffe (Samfundsøkonomen, 2018)
Kan man allerede tidligt identificere fremtidens marginaliserede borgere, og findes der et link mellem på den ene side problematisk brug af rusmidler og social marginalisering og på den anden side tidligt identificerbare personlige/sociale kendetegn. I denne artikel gives et bud på et sådant link.