Tidlig opsporing af psykisk mistrivsel hos spædbørn - Skovgaard Væver, Mette (Samfundsøkonomen, 2018)
Psykisk sundhed i den tidligste barndom er afgørende – ikke bare for det enkelte barns trivsel og udvikling og for barnets familie – men for folkesundheden generelt. Implementering af videnskabeligt baserede værktøjer i de fagprofessionelles praksis kan sikre en systematisk tidlig opsporing af psykisk mistrivsel hos spædbørn, således at børnene og deres familier kan tilbydes effektiv hjælp tidligere.