Forebyggelse af seksuelle overgreb mod børn - Zeuthen, Katrine; Hagelskjær, Marie (Samfundsøkonomen, 2018)
Sammenhængen mellem forebyggelsesinitiativer og reduktionen af forekomsten af seksuelle overgreb mod børn er vanskelig endsige umulig at kortlægge. Derfor er en forskningsbaseret dialog mellem de voksne, der til dagligt arbejder med børn, og de fagpersoner, der er uddannet, specialiseret og har erfaring med at arbejde inden for feltet afgørende. Undervisningsmaterialet Spillerum præsenteres som et eksempel på et dialogbaseret forebyggelsesredskab.