Ordblindhed - Gellert, Anna S.; Poulsen, Mads; Elbro, Carsten (Samfundsøkonomen, 2018)
Denne artikel giver en introduktion til ordblindhed. Der redegøres kort for, hvad ordblindhed er, hvor høj forekomsten er, og hvilke konsekvenser ordblindhed har. Derefter skitseres opsporing af og indsatser mod ordblindhed. Der er god evidens for, hvilket indhold der skal indgå i ordblindeundervisningen. Men denne viden kunne i højere grad formidles gennem efteruddannelse til fagpersonale, og der bør gennemføres flere undersøgelser af, hvilke indsatser for ordblinde der virker bedst i dansk sammenhæng, og hvordan sådanne indsatser bedst implementeres.