Autisme – specielle børn kræver højtspecialiseret viden - Pleinert , Simone; Vangkilde, Signe (Samfundsøkonomen, 2018)
Autisme er en sygdom med store og alvorlige konsekvenser for barnet, for familien, for klassekammeraterne, for fars og mors job – for hele samfundet. Der findes ingen behandling, så det autistiske barn bliver til en voksen med autisme. Men specialiseret viden og støtteindsatser kan afbøde konsekvenserne markant.