ADHD er dyrt for både den enkelte og samfundet - Vangkilde, Signe (Samfundsøkonomen, 2018)
ADHD optræder både hos børn og voksne. Hvis ADHD ikke diagnosticeres og behandles allerede i barndommen, kan det have det alvorlige konsekvenser for borgernes videre liv. Det er centralt, at pædagoger og lærere uddannes til at genkende tegn på sygdommen, så tidlige indsatser kan iværksættes.