En mere vidensbaseret socialpolitik - Herskind, Emil; Klarskov, Ellen (Samfundsøkonomen, 2018)
Hvert år bruger vi omkring 45 mia. kr. på sociale indsatser i Danmark. Men indsatserne gør i for mange tilfælde ikke en tilstrækkelig stor forskel, og der er derfor brug for mere viden om, hvad der virker. Denne artikel præsenterer Børne- og Socialministeriets arbejde med en mere vidensbaseret socialpolitik.