Vores handling i morgen skal være anderledes fra vores handlinger i går - Christiansen , Peter; Vestergaard, Bjarke (Samfundsøkonomen, 2019)
FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling er en global vision for fremtiden. Målene bruges som løftestang for danske NGO’er til at italesætte globale udfordringer, til at arbejde for politiske reformer, til at række ud til nye samarbejdspartnere, til at se indad og til at arbejde for livsvigtig finansiering af en bæredygtig udvikling.