Mænds reaktioner på #MeToo-bevægelsen i Danmark - REINICKE, KENNETH (Samfundsøkonomen, 2020)
#MeToo-bevægelsens budskaber blev modtaget meget forsigtigt i Danmark og udfordrede kun i lille udstrækning etablerede forestillinger om mænds berettigelse til at udøve seksuel chikane. Dette afstedkommer, at seksuel chikane stadigvæk i relativ stor udstrækning diskuteres som irritationsmomenter og drengerøvsaktivitet fremfor at blive tolket ud fra et krænkelses- og magtperspektiv.