Konsekvenser af børnefattigdom - Lesner, Rune (Samfundsøkonomen, 2023)
I hver skoleklasse sidder i gennemsnit ét fattigt barn. I denne artikel giver jeg en introduktion til, hvordan man kan forstå og måle på børnefattigdom, samt hvad forskning kan lære os om konsekvenserne af at vokse op i fattigdom.