Jeg vil gerne bede staten om at få min ret til at være aktivist tilbage - Johansen, Anna Bjerre (Samfundsøkonomen, 2022)
Jeg forestiller mig, de fleste tror, at unge klimaaktivister er mennesker, der drømmer meget. At vi, måske både naivt og idealistisk anlagte, er ved at briste af visioner for fremtiden, forestillinger om nye samfundsformer og tanker om udformningen af den grønne retfærdige verden, vi længes efter og kræver, hver dag vi går på gaden.