Hvordan får vi integreret miljø- og klimahensyn i den økonomiske politik? - Sørensen, Peter Birch (Samfundsøkonomen, 2022)
Den grønne omstilling kræver væsentlige ændringer i dansk økonomis struktur. Det skærper behovet for at integrere miljø- og klimahensyn i planlægningen af den økonomiske politik. To igangværende forskningsprojekter om beregning af Danmarks Grønne BNP og udvikling af den klima- og miljøøkonomiske simulationsmodel GrønREFORM kan bidrage med analyseværktøjer, der letter denne integration.