Køn og chikane i kommunalpolitik - Kosiara-Pedersen, Karina (Samfundsøkonomen, 2024)
Formålet med denne artikel er at vise, hvor udbredt er oplevelser af chikane, intimidering og vold blandt de danske kommunalbestyrelsesmedlemmer, hvor det foregår, og hvem der gør det.