Koordination: Specialfunktion eller integration? - Olsen, Leif (Samfundsøkonomen, 2011)
Løsning af komplekse sociale problemer kræver koordination såvel inden for som mellem offentlige, private og civile aktører. Virker det at gøre koordinering til en specialfunktion eller er det bedre med integration? Svaret er: Prøv med kombination!