Indførelsen af one-stop-shopping – koordination gennem ændringer af den formelle organisering? - Holm Pedersen, Lene (Samfundsøkonomen, 2011)
I artiklen diskuteres to eksempler på indførelsen af one-stop-shopping under overskriften en indgang til den offentlige sektor. I forlængelse heraf diskuteres ændringer i den formelle organisering som svar på koordinationsproblemer.