Vi tog alle fejl - Jespersen, Jesper (Samfundsøkonomen, 2012)
De samfundsøkonomiske konsekvenser af den fælles europæiske valuta forekom mig i 2000 vanskelige at analysere og derfor særdeles usikre. Dette var baggrunden for min anbefaling af, at det danske euro-forbehold burde opretholdes.