Redaktionelt forord - Smidt, Carsten; Olsen, Ole Jess (Samfundsøkonomen, 2012)
Dette er en ny årgang af Samfundsøkonomen, der samtidig markerer en omlægning af tidsskriftet. Hidtil er der udkommet seks numre om året, hvoraf nogle har været temanumre og andre såkaldt blandede numre med indsendte artikler. Fremover vil der kun udkomme fire numre om året, som alle vil have et tema, men som også vil indeholde artikler uden for temaet. I dette nummer er temaet naturlige monopoler.