Demografi og boligpriser i den københavnske metropol - Bloze, Gintautas; Skak, Morten (Samfundsøkonomen, 2013)
Den demografiske udvikling i den københavnske metropol har ændret sig markant i de senere år. Det nye er, at Hovedstaden er blevet den befolkningsmæssige magnet med netto-tilflytning fra såvel forstæderne som resten af landet.