Nobelprisen i økonomi 2014: Jean Tirole, konkurrence og regulering - Schultz, Christian (Samfundsøkonomen, 2015)
Jean Tirole fik Nobelprisen i økonomi i 2014 for sin indsats indenfor analyse af konkurrence og regulering af konkurrence. Det er et centralt budskab i hans forskning, at der ikke er lette løsninger i konkurrencereguleringen. Djævelen ligger i detaljen, og man er nødt til at forstå detaljen.