Er det et problem at være ufaglært i Danmark? - Agersnap , Flemming; Jensen , Søren (Samfundsøkonomen, 2015)
De ufaglærtes økonomiske situation ser bedre ud, end mange forestiller sig. En sammenligning af ufaglærte og faglærte viser, at de ufaglærte skaber et livsforløb, som næsten er identisk med faglærtes. De ufaglærtes økonomiske situation bør derfor nuanceres mere, end det sker i den aktuelle debat.