Ulighed i velstand og velfærd – hele landet, regioner og ledighed - Bonke , Jens (Samfundsøkonomen, 2015)
Ulighed i fordelingen af indkomster – velstand – og i tilfredsheden med livet i almindelighed – velfærd – diskuteres tillige med velfærdsforskellen mellem regioner, og mellem ledige og beskæftigede baseret på oplysninger fra Danmarks Statistik.