Lave og stabile topindkomster i Danmark - Bjørn , Niels Henning (Samfundsøkonomen, 2015)
Personerne med de højeste indkomster har fortsat kun en begrænset del af de samlede indkomster i Danmark, mens andelen har været stærkt stigende i f.eks. USA og Storbritannien. Indkomstfordelingen i Danmark er fortsat blandt de mest lige i verden.