Uddannelser med indbygget arbejdsmarkedsmatch - Wang, Camilla (Samfundsøkonomen, 2017)
Professionshøjskolernes og erhvervsakademiernes uddannelser har en særlig relation til arbejdsmarkedet, som er anderledes end universiteternes. Artiklen tager afsæt i det aktuelle politiske fokus på sammenhængen mellem uddannelser og arbejdsmarked – som udtrykt i begrebet ”match” – og ser i det lys på professionshøjskolernes og erhvervsakademiernes historik, aktuelle status og videre udviklingsmuligheder.