Naturfag og matematik i de gymnasiale uddannelser - Mathiasen, Helle; Eyrich Jessen, Britta (Samfundsøkonomen, 2017)
Hvad kan forskningen fortælle? Denne artikel er blevet til på baggrund af en henvendelse fra Samfundsøkonomen, der ønsker input til, hvordan man fremmer gymnasieelevers interesse for naturfag og matematik i gymnasiet, og hvordan man samtidigt sikrer, at eleverne bliver gode til disse fag.