Skatteinstrumenterne i 2025-planen - Hauch, Jens; Sørensen, Peter Birch (Samfundsøkonomen, 2016)
Artiklen diskuterer det danske skattesystem og en række af de skattepolitiske ændringer, der er foreslået 2025-planen. Der ses på udviklingen i indkomstskatterne, skatter på kapital og erhverv samt beskatning af ejendomme.