Skatter, offentlige udgifter og de offentlige finanser - Smidt, John (Samfundsøkonomen, 2016)
Der er både behov for og udfordringer ved at regne på adfærdsvirkninger af lavere skatter, hvad enten de finansieres inden for skattesystemet eller via en reduktion af de offentlige udgifter. Usikkerhed i beregningerne taler for ydmyghed, men ikke for at undlade at lave beregningerne.