”Var det de rigtige, der fik prisen?” - Leth Haugaard, Jens (Samfundsøkonomen, 2017)
Set fra dette skrivebord er der ingen grund til at føle mit forskningsområde overset. Feltet, der bredt kan betegnes som matematisk økonomi, mikroøkonomi og spilteori, er velrepræsenteret på listen over Nobelprismodtagere i økonomi.