Nobelprismodtagere i makroøkonomi - Sandemann Rasmussen, Bo (Samfundsøkonomen, 2017)
Denne artikel ser nærmere på hvilke makroøkonomer, der er tildelt Nobelprisen i økonomi. Giver en oversigt over hvilke fagområder prismodtagerne har repræsenteret, og hvilken indflydelse de har haft for eftertiden på de økonomiske teorier.