Indkomstrelateret ulighed i sundhed i Danmark – pensionisternes rolle - Christiansen, Terkel; Lauridsen, Jørgen T. (Samfundsøkonomen, 2017)
Tidligere undersøgelser, der har sammenlignet indkomstrelateret ulighed i sundhed mellem europæiske lande, har påvist, at uligheden i Danmark er forholdsvis høj, målt med en metode, som bruger koncentrationskurver og koncentrationsindeks.