Udviklingen i regulering af løn- og arbejdsvilkår set i et lønmodtagerperspektiv - Høgedahl, Laust; Jørgensen, Henning (Samfundsøkonomen, 2017)
Til trods for en faldende organisationsgrad for fagforeninger og øget internationalisering, så står kollektive overenskomster stærkt i både udbredelse på arbejdsmarkedet og i lønmodtagernes bevidsthed.