OMT-programmet og den tyske forfatningsdomstol - Wind, Marlene (Samfundsøkonomen, 2016)
Bidrager tyskerne selv til at underminere euroen og EU’s legitimitet gennem deres suverænitetsfikserede forfatningsdomstol? ”EU’s troværdighed står og falder med at alle lande behandles ens” (Wolfgang Schaüble 2016)