Kinas autoritære statskapitalisme og dens forudsætninger: Med industripolitikken som omdrejningspunkt - Christensen , Nis Høyrup (Samfundsøkonomen, 2016)
Artiklen diskuterer Kinas autoritære kapitalisme med hovedvægten på de mekanismer, der kendetegner landets specielle måde at drive sin økonomi på. Et omdrejningspunkt er her industripolitikken, som udgør en markant forskel til vestlige markedsøkonomier.