Populistisk statskapitalisme i Rusland - Aage, Hans (Samfundsøkonomen, 2016)
Ruslands hovedkulds demokratisering og privatisering har ført til autoritær, populistisk statskapitalisme. Ressourcerenten er delvis inddraget af staten. Fra lavpunktet i 1998 har BNP nået 1989-niveauet.