1968 i glimt og tilbageblik - Øhrgaard, Per (Samfundsøkonomen, 2018)
Resume: På de følgende sider skildrer Per Øhrgaard, Ove Kaj Pedersen, Christian S. Nissen, Peter Harder, Mette Wier, Carsten Koch og Bertel Haarder i korte glimt, hvordan de oplevede årerne omkring 1968, og hvordan de ser på perioden. Det er en meget broget mosaik, der kommer ud af det. Og ændringerne kan vurderes meget forskelligt; selv om forskellene, når det kommer til stykket, måske ikke er så store. Der er ingen tvivl om, at verden nogle få år efter 1968 så meget anderledes ud end bare få år tidligere.