Universitetet og historiens lære - Greggersen, Frans (Samfundsøkonomen, 2018)
Den 9. marts 1970 endte de studerendes statusuge med, at Københavns Universitet blev besat, og Mogens Fogs sherry drukket. Det ændrede de århundreder gamle autonome universiteter med en fast statslig bevilling til centrale samfundsinstitutioner, der skulle levere den af politikerne efterspurgte vare.