Hvad skal vi med socialpolitikken? - Ploug, Niels (Samfundsøkonomen, 2018)
Socialpolitikken står af mange grunde i skyggen af andre politikområder som beskæftigelses-, uddannelses- og sundhedspolitikken. Men der er brug for en selvstændig socialpolitisk debat og politikudvikling, der tager de forhold og problemer for borgerne, der ikke kan løses af de andre politikområder, alvorligt.