Fravær og mistrivsel i skolen - Jeppesen Lomholt, Johanne (Samfundsøkonomen, 2018)
Tilstedeværelsen i skolen er for en gruppe elever så udfordret, at deres fravær er bekymrende både for deres trivsel og videre skolegang. En tidlig opsporing og igangsættelse af indsatser er nødvendig for at undgå, at fraværsmønsteret eskalerer.