Den socialstatistiske udfordring - Etwil, Preben (Samfundsøkonomen, 2018)
Den socialstatistiske udfordring er en kort oversigtartikel over de socialstatistiske tiltag, som Danmarks Statistik har foretaget i de senere år. En lang række nye tiltag forsøger at dække et længe næret ønske om bedre at få belyst forholdene inden for ældrepleje, børneanbringelser, handicapydelse og sundhed generelt. Statistikkens fokus har været at bryde statistikkerne ned på personniveau, så de bl.a. kan knyttes sammen med personens tilknytning til familierelationer, den offentlige sektor i øvrigt, til sundhedssektoren, arbejdsmarkedet og uddannelsesområdet.