Verdensmålene – 17 mål og 240 indikatorer, der skal måles på - Ploug, Niels (Samfundsøkonomen, 2019)
Verdensmålene er en udfordring for alle og en særlig udfordring for alverdens statistikbureauer. Der skal nemlig følges op på målene – med tal – og på 169 delmål, der løbende skal fortælle, hvordan det går med målopfyldelsen. I denne artikel gives der en række eksempler på den danske måling af opfyldelsen af Verdensmålene.