Bæredygtighed er et grundvilkår for dansk erhvervsliv - Bustrup, Thomas (Samfundsøkonomen, 2019)
I 2015 indgik verdenssamfundet en global aftale om bæredygtig udvikling. FN’s 2030-dagsorden, baseret på 17 Verdensmål, har i dag stor betydning for erhvervslivet.