Immer Besser – fra global til lokal: Indsatsen i kommunerne - Kildesgaard , Laila; Johannsen , Lone (Samfundsøkonomen, 2019)
Kommunerne er centrale leverandører af offentlige serviceydelser, som kan være drivkraft i Danmarks indsats for at komme i mål i 2030. I mange henseender er det derfor lokalt, at Verdensmålene kan oversættes til konkrete løsninger og indsatser.