Den danske model for implementering af Verdensmålene: 2030-Netværket og 2030-Panelet - Brosbøl , Kirsten (Samfundsøkonomen, 2019)
Med etableringen af Folketingets Tværpolitiske Netværk for Verdensmålene (2030-Netværket) og 2030-Panelet har vi i Danmark skabt en unik model for implementering af Verdensmålene. Med de mange øvrige initiativer omkring Verdensmålene i Danmark er der potentiale for, at vi kan blive foregangsland til inspiration for andre.