Verdensmålene – en dagsorden for fremtiden - Jensen , Kristian (Samfundsøkonomen, 2019)
Verdensmålene understøtter en væsentlig og ambitiøs dagsorden på afgørende vigtige områder, der alle spiller en stor rolle politisk både nationalt og internationalt. De er ambitiøse, og derfor kræves der en omfattende indsats fra alle sider i samfundet for at nå dem.