Kan man lovgive sig til ligestilling? - SJØRUP, KAREN VALEUR (Samfundsøkonomen, 2020)
For knap 20 år siden fik vi en ny ligestillingslov i Danmark, som var meget progressiv for sin tid og bl.a. gav os en minister for ligestilling. Siden er meget sket, en del af loven er blevet skåret bort, og man kan i dag spørge sig selv, om den overhovedet har haft nogen effekt, eller om tidsånden er løbet fra ligestilling.