Vi ikke alene har et ansvar; vi er også parat til at påtage os det! - Ravnborg, Helle Munk (Samfundsøkonomen, 2022)
Bæredygtighed og grøn omstilling er nogle af første ord, der møder en i disse år, når man tjekker ind på brancheorganisationen Forsikring & Pensions hjemmeside. ”Alle har et ansvar for at bidrage til den grønne omstilling” hedder det, når man klikker sig videre på hjemmesiden. Lignende velkomster møder besøgende på de enkelte pensionskassers hjemmesider og læsere af deres årsrapporter.