Veje til den grønne omstilling - Eldrup, Anders (Samfundsøkonomen, 2022)
Vi står over for en monumental omstilling af vores samfund for at realisere den grønne omstilling, der er aftalt i Parisaftalen. I det følgende vil jeg vurdere, hvem der driver denne omstilling, og hvordan det kan ske.