Reformer ikke business as usual skaber den bæredygtige stat - Hedegaard, Connie (Samfundsøkonomen, 2022)
Slid men vid Ting tager tid – skrev Piet Hein. Og Guderne skal vide, at når det gælder klimaomstillingen, så tager ting tid. Rigtig, rigtig lang tid. Somme tider faktisk helt ubegribelig lang tid – uanset hvor mange der slider for at speede op.