Gammel Testamente ved Det Teologiske Fakultet ved Aarhus Universitet - Jensen, Hans J. Lundager (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 2009)
Tiltrædelsesforelæsning ved Aarhus Universitet d. 26. februar 2009.