Billedsproget - en ny udvej for teologien? - Bilde, Per (Religionsvidenskabeligt Tidsskrift, 1986)
Et kritisk opgør med bestemmelsen af billedsprogets kategori og funktion i Kirsten Nielsens disputats "For et træ er der håb. Om træet som metafor i Jes 1-39" (København 1985).